Despre

Esti gata sa iti construiesti un site?

Hai sa ne cunoastem

De ce ai nevoie ca sa iti cresti afacerea!

Marketing

Cream prezenta online prin dezvoltare site web, creare magazin online, creare magazin online sau blog-uri si le promovam prin campanii de marketing eficiente.

Optimizare

Misiunea noastra este aceea de a ajuta companiile sa se dezvolte prin prezenta online si prin optimizare site.

Experienta

Cunoastem foarte bine felul in care functioneaza un business si ne bazam de fiecare data pe experienta noastra astfel incat sa oferm cele mai bune solutii clientilor nostri.

BizOnesti

Sandu Ionut (CEO, Fondator)

Fiecare proiect este diferit iar noi ne adaptam in functie de nevoile si cerintele fiecarui client.  Suntem o echipa numeroasa de profesionisti si credem ca un business construit pe baza unui set de valori este un business sanatos. Valorile in care credem sunt: entuziasm, integritate, rezultate masurabile si grija pentru clienti.

Daca doresti sa ajungi mai repede la clientii tai creand un site pentru firma ta, esti exact unde trebuie. Un site web este cartea de vizita a unei companii. Echipa noastra de specialisti este aici sa te ajute cu servicii de marketing Onesti, astfel incat site-ul firmei tale sa fie asa cum ti-ai imaginat. Aceste servicii includ: creare websiteoptimizare sitecreare magazin onlinecreare site vanzari online, etc.

Iti vine in minte vreo intrebare? Discuta acum cu noi pentru a stabili toate detallile in vederea crearii cartii de vizita a firmei tale.

Hai sa construim un site care vinde.

Completeaza acum formularul de mai jos si un membru al echipei BizOnesti te va contacta in cel mai scurt timp!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Putem stabili o intalnire si putem discuta exact despre nevoile dvs astfel incat sa ajungem impreuna la rezultatele dorite.

GO BIZ!


Cream prezenta dvs online prin site-uri de prezentare, magazine online, blog-uri sau administrare conturi pe retele sociale si le promovam prin campanii de marketing eficiente.
Misiunea noastra este aceea de a ajuta afacerile sa se dezvolte prin prezenta online si sa isi creasca vizibilitatea

Vrei să pui o întrebare?

Te invităm la o discuție, unde putem stabili un plan pentru afacerea ta! Suntem disponibili pe WhatsApp la orice oră!

Birou

Oituz 35, Onesti

Contact

contact@bizonesti.ro

Program

Luni - Sambatay 8.00 - 21.30
Duminica 10.00 - 16.00