Servicii

Servicii oferite de BizOnesti

Creare site web

Conținutul îl aduci tu, iar de partea tehnică ne ocupăm noi. Avem de partea noastră cunoștințele, devotamentul și experiența!

Creare magazin Online

Dacă te-ai hotărât că este momentul să vinzi și online, îți putem oferi soluțiile simple dar eficiente pentru ecommerce.

Administrare pagina Facebook

Pentru ca tu să te poţi ocupa de celelalte aspecte care ţin de afacerea ta, ne putem ocupa noi de imaginea business-ului tău în Social Media

Sedinte Foto

Avem în echipa noastră un fotograf cu o experiență de peste 10 ani în fotografia de eveniment și comercială. Poți folosi fotografiile în campanii publicitare sau diverse alte medii de promovare.

Social Media

O prezență impunătoare pe rețelele sociale înseamnă o metodă rapidă de conversie pentru afacerea ta. Realizăm conținut media

Grafica Publicitara

Ne asumăm misiunea de a crea materialele de promovare gândite simplu și eficient pentru afacerea ta, garantate să îți pună în valoare produsele și serviciile.

Scapa de stresul crearii unui website

si concentreaza-te pe ce faci cel mai bine!

Indiferent cine ești, avem ceea ce ai nevoie

Persoane fizice

Destinat freelancerilor, micilor afaceri, mestesugarilor, celor ce ofera servicii de nisa.

Anteprenori

Atunci când vrei să-ți dezvolți propria afacere, este important să investești și în tine la nivel personal și profesional. Dedicat afacerilor 

Firme

Vom lucra impreuna pentru crearea unui site care sa reflecte cu adevarat afacerea ta, sa inspire incredere si sa iti aduca clienti constant.

Vrei să pui o întrebare?

Te invităm la o discuție, unde putem stabili un plan pentru afacerea ta!
Suntem disponibili pe WhatsApp la orice oră!

Birou

Oituz 35, Onesti

Contact

contact@bizonesti.ro

Program

Luni - Sambata 8.00 - 21.30
Duminica 10.00 - 16.00